Invoegtoepassingen

decmsmeester.nl

Nieuw!!!! Makkelijk te beheren website!!!!

Een terugkomende vraag van onze klanten is: "Kunnen jullie het beheer van de website ook makkelijker maken?" Die vraag past in onze strategie. Dewebmeester.nl is tenslotte onderdeel van Samuel Services en het doel van Samuel Services is om ondernemen makkelijk te maken en efficient. Om dit onderhoud van uw site zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we elke klant van dewebmeester.nl tegen een zo laag mogelijk tarief de volgende mogelijkheden:
– Compleet beheer van alle artikelen binnen een bestaande (HTML/CSS) website.
– Compleet beheer van alle artikelen en module teksten binnen een bestaande Joomla website. (Directe edit mogelijkheden vanaf de website in plaats van vanaf de backend / administrator gedeelte).
– Installatie van rich tekst editor binnen de bestaande website
Kosten voor klanten van dewebmeester.nl: 99 euro ex BTW.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een nieuw design – al dan niet Joomla – te kiezen en daarin deze tekstverwerkingsoptie te laten installeren. Extra kosten voor installatie: 49 Euro ex BTW. Via info kunt u een demoversie aanvragen voor de HTML/ CSS versie of voor de Joomla versie en een beetje oefenen.Feedback is welkom om deze optie nog beter te maken.

Hartelijke groeten,
Meindert A. Jorna
www.decmsmeester.nl