CMS

cms binnen facebook, deboekenplank.nu en meer nieuws

Beste mensen,

Het is maandag, ook bekent als de dag waarop de werkweek weer begint. Ik hoop dat jullie er allemaal net zo’n zin in hebben als ik. Om de week op te vrolijken hier het nieuws van dewebmeester.nl:

– Er staan nieuwe designs en websites op de boekenplank van www.dewebmeester.nl! Net zoals vorige week worden deze aan bekende klanten van dewebmeester.nl tegen actietarief verkocht. En "unlike" anderen: hier wordt niet alleen het design gekocht maar tevens de complete opmaak van de website.

– De actiewebsites zijn te vinden op www.deboekenplank.nu en is dus onderdeel van www.dewebmeester.nl (ook via die website te bereiken)

– Waarom heb ik nu geen prijs genoemd? Omdat ik jullie wil uitdagen zelf een prijs te noemen. dewebmeester.nl werkt aan een nieuw prijzensysteem waar de grotere en commercielere bedrijven meer gaan betalen en privepersonen of stichtingen minder. Deze week zijn prijzen nog niet ‘fixed’ en is de uitdaging om voor een zo laag mogelijk tarief een zo professioneel mogelijke website te krijgen. Kijk op www.deboekenplank.nu of zoek op www.dewebmeester.nl naar een leuk ontwerp, maak een lijstje met wensen en geef aan hoeveel je wensen waard zijn en hoeveel je ervoor zou willen betalen om die wensen te realiseren. De kans is groot (alleen deze week) dat het bod geaccepteerd wordt.

– Nieuw project: al eerder heb ik aangegeven dat dewebmeester.nl prachtige Facebook designs aanbiedt en dat het ook mogelijk is om een bestaande website te integreren in Facebook. Maar: wat dacht u van een complete CMS binnen Facebook? U surft op Facebook, chat met vrienden en ondertussen beheert u uw eigen website, plaatst foto’s, past teksten aan enzovoorts. Daarna klikt u op "Save" en uw Facebook pagina geeft weer de actuele informatie van uw bedrijf. Dat betekent dat u voor het onderhoud van uw Facebook pagina nooit meer een webmaster nodig heeft en zelfs niet dewebmeester(.nl). Interesse? Vraag om een demonstratie en mogelijkheden.

Hartelijke groeten en tot snel!

U heeft een website maar geen webmeester? Dan is uw website "out of date" en was het beter geweest als u helemaal geen website had.
U heeft een webmeester maar niet DEwebmeester(.nl)? Dan heeft u waarschijnlijk hoge kosten en veel kopzorgen.

Ir. Meindert A. Jorna (Msc.)flash websites goedkoop snel

Savornin Lohmanstraat 45

6702BN Wageningen

☎ 0317 795149

Mob. 06 412 86716

☒ info

www.meindert.info

My profiles: facebook.png Facebook linkedin.png LinkedIn flickr.png Flickr twitter.png Twitter
My blog: dewebmeester.nl is weer in Wageningen

Twitter Latest tweet: De beste acties van www.dewebmeester.nl nu op www.deboekenplank.nu

Follow @dewebmeester twitter_reply.png Reply twitter_retweet.png Retweet 23:56 Sep-23

Get this email app!

pixel.png?p=mozilla&v=2.8.5&t=1317022932491&u=80044f481fc9370a