Invoegtoepassingen

Iedere week een nieuw design en uitleg

Elke week zijn er nieuwe acties bij Spiderman Webdesign. We zoeken de hele wereld door en stropen het internet af op zoek naar het beste van het beste op gebied van webdesign. Zo zijn we uitgekomen bij de beste designers en tevens de beste webbeheer systemen. En die beide zaken combineren we en stoppen we in pakketten die het beste aanbod van Nederland vertegenwoordigen.
Maar in de praktijk levert dit veel vragen op. Wat is er allemaal nodig om een goede website te starten? Zijn er bijkomende kosten? Hoe ga ik zelf mijn website onderhouden? Of kan ik dit beter overlaten aan www.dewebmeester.nl? Elk design heeft hierin zijn eigen verhaal. Er zijn standaard antwoorden maar er zijn ook niet standaard antwoorden. Nu hebben we besloten om elke week extra aandacht te geven aan deze niet standaard antwoorden. Elke week publiceren we nieuwe designs en die zullen we bekent maken via Twitter en op www.dewebhulp.nl ; We zullen vervolgens elke week 1 nieuw design extra aandacht geven door informatie te geven over (bijkomende) kosten, mogelijkheden om snel te starten met dit design, hostingmogelijkheden, technische details en beheersmogelijkheden. Dit zou in de loop van de tijd een heerlijk handboek moeten worden betreffende webdesign en webbeheer, cms systemen en design mogelijkheden voor startende ondernemers maar ook voor iedereen die een eigen website heeft of zou willen hebben. Uw vragen zijn altijd welkom en probeer bij elke vraag aan te geven op welk design uw vraag betrekking heeft.
Hartelijke groeten namens www.dewebmeester.nl
Ir. Meindert A. Jorna