ComponentenInvoegtoepassingenJoomlaVirtuemartVirtuemart

Bulk Product Type and Product Parameter Manager voor Virtuemart

Gisteren een video getoond om aan te geven hoe het enigszins mogelijk is om snel meerdere producten te plaatsen binnen Virtuemart. Maar nu heb ik de

Bulk Product Type and Product Parameter Manager aangeschaft en ook dat lijkt een handige “tool” om producten specificaties makkelijker te kunnen aanpassen.

Heb ondertussen getest met de aangekochte module en volgens mij kun je daar redelijk veel mee. Je moet je wel even in volgende verdiepen: links binnen Virtuemart heb je de optie om “product type” aan te maken. Dat moet je eerst doen. Bijvoorbeeld “goedkoop” of “websites” of “whatever”. Vervolgens ga je naar de aangemaakte lijst met producttypes en dan moet je klikken op de blauwe link “parameters” (die is dan “0”) en daar moet je nieuwe parameters aanmaken. Bijvoorbeeld: “goedkoop” of ” tot 20 Euro” of “blauw” etc. Zo krijg je een oneindige combinatie van mogelijkheden. Pas daarna is de Bulk product manager handig. Die past de aangemaakte producttypes en parameters toe op een te selecteren groep eerder geplaatste producten. Zie afbeelding hieronder: daar kies je voor welke groep producten je opties en parameters wilt aanpassen:

Dus eerst kiezen voor welke producten gegevens toegevoegd of aangepast moeten worden. (klik “set” en vervolgens zie je onder een lijst met producten verschijnen). Dan vink je aan voor welke producten je opties en parameters wilt toevoegen of aanpassen of verwijderen en dan kies je rechts welke opties en parameters van toepassingen moeten worden op die lijst producten. Klik “change” en “update” en je aangevinkte lijst met producten wordt aangepast.
Stoei er even mee. Zelfde (Nederlandse) uitgever heeft ook een prijzenmanager in de aanbieding en die zal ik ook even bestellen. Kortom, wordt vervolgd.

Ir. Meindert A. Jorna (Msc.)

Savornin Lohmanstraat 45

6702BN Wageningen

☎ 0317 795149

Mob. 06 412 86716

☒ info

www.dewebmeester.nl

My profiles: facebook.png Facebook linkedin.png LinkedIn flickr.png Flickr twitter.png Twitter
My blog: Snel producten plaatsen Joomla/Virtuemart via copy / dupliceren

Twitter Latest tweet: Website huren? Eerste 25 website voorbeelden getoond! 15 Euro p.m. incl. compleet onderhoud. http://t.co/D3cbE8nJ Follow @dewebmeester twitter_reply.png Reply twitter_retweet.png Retweet 23:30 Mar-20

Get this email app!

picture Latest post: Website huren? Eerste 25 website voorbeelden getoond! 15 Euro p.m. incl. compleet onderhoud. Website huren
like.png Like · Comment · Share Spiderman Webdesign page on Facebook facebook.png Like

Get this email app!

pixel.png?p=mozilla&v=3.11.15&t=1332424568545&u=f9dfb1b61fc9370a