dewebmeester.nl

Ticketsysteem, maak er gebruik van

Beste klanten,

dewebmeester.nl is in samenwerking met cheap-web.nl een eigen ticket en help systeem begonnen. Dit betekent dat vragen van klanten in het vervolg zoveel mogelijk via dit ticketsysteem of via het forum behandeld zullen worden. Natuurlijk blijft het mogelijk om mij of ons direct via email te benaderen maar voor het overzicht is het echt beter om dit ticketsysteem te gebruiken.

Voordelen:
– Via accountbeheer heeft elke klant altijd inzicht in eerder gestelde vragen en ontvangen antwoorden
– De klant kan aangeven welke vraag prioriteit verdient boven de andere
– Dit ticketsysteem is gekoppeld aan de service van dewebmeester.nl en de actuele aanbiedingen (waaronder elke dag ook gratis opties) van cheap-web.nl
– Het is mogelijk om andere toegang te geven tot het ticketsysteem en zo mee te laten doen in het zoeken naar oplossingen

Hoe te gebruiken:
Ga naar www.cheap-web.nl en ga naar "login of registreer" via menu "contact". Daarna kan direct een nieuw ticket aangemaak worden. In deze fase betreft het een open ticketsysteem wat betekent dat iedere bezoeker hier gebruik van kan maken maar in de toekomst zal dit een besloten ticketsysteem worden bedoeld voor klanten van dewebmeester.nl met een abonnement en ondersteunings periode.

Offerte systeem:

Binnen www.cheap-web.nl (http://cheap-web.nl/index.php/aanbiedingen/krijg-hier-direct-uw-offerte ) wordt gewerkt om het offerte systeem van www.dewebmeester.nl te integreren. Dat betekent het volgende:

– Bij elk product kunt u kiezen voor een bijpassende offerte

– Vervolgens kunt u binnen die offerte bepaalde zaken naar eigen wensen aanpassen

– U slaat de offerte op (save), op de eigen computer en stuur de offerte naar info samen met een lijstje wensen

– Vervolgens krijgt u een definitieve offerte

– Elke offerte is geheel vrijblijvend en niet bindend. Er ontstaat pas eeen verpliching na betaling (50% aanbetaling bij bedragen boven de 200 Euro)

– Het is aan te bevelen om ook een offerte aanvraag te laten lopen via het ticketsysteem zodat besproken offertes bewaard blijven binnen uw account en altijd makkelijk zijn terug te vinden (door u en door dewebmeester.nl)