dewebmeester.nlGratisHostingScriptsSnelheid website

Bootstrap: een zeer snelle, hoog kwalitatieve en heel erg goedkope website!

Als lezer van dewebkrant.nl bent u waarschijnlijk al veel eerder geconfronteerd met het verschijnsel “Bootstrap”. Hieronder een definitie uit Wikipedia:

[box title=”Boostrap” style=”glass”]Bootstrap is a free collection of tools for creating websites and web applications. It contains HTML and CSS-based design templates for typography, forms, buttons, navigation and other interface components, as well as optional JavaScript extensions.[/box]

bootstrap-html-template-00Maar hier wil ik niet teveel ingaan op de technische kanten wat betreft Bootstrap, maar wil ik even snel laten zien hoe makkelijk, ook u een zeer goedkope en tegelijkertijd een hoog kwalitatieve website kunt krijgen vanwege Bootstrap. Wat me vooral opvalt bij een bootstrapped website is dat hij enorm snel geladen wordt in de browser en ik denk dat dit een eerste aandachtspunt moet zijn bij een website. Mensen surfen steeds vluchtiger en lijken steeds minder tijd te willen investeren om zich werkelijk ergens in te verdiepen, laat staan dat ze tijd willen geven aan het wachten op een website die pas na 30 seconden verschijnt. Hier een link naar een demonstratie website van dewebmeester.nl: http://dewebmeester.nl/demo/bootstrap-html-5500/

Zoals u zult zien, wordt de website enorm snel geladen. Prettig. het vreemde is overigens dat de Page Speed index van deze website vrij laag is (68) terwijl de Page Speed index van bijvoorbeeld www.dewebmeester.nl op dit moment bijvoorbeeld – 83 – is maar zeker niet zo snel laadt als deze Bootstrapped, simpele html pagina. Dat geeft aan dat de laad snelheid van deze pagina vrij makkelijk nog versneld kan worden.  

Waarom goedkoop?

Nu is het interessante dat zo’n snelle website, met grote technische kwaliteiten vanwege dit beproefde Bootstrap systeem, erg goedkoop te verkrijgen is. Het is HET systeem voor mensen met een klein budget maar ook HET systeem voor mensen die gewoon een erg goede website willen. Hoe kunnen goedkoop en kwaliteit hier zo goed samengaan?

1. Goedkope bootstrap templates

Als eerste omdat er heel veel erg goedkope maar erg mooie en professionele webtemplates te verkrijgen zijn. Op flashmint.com zijn bijvoorbeeld tientallen prachtige en complete designs verkrijgbaar van 29 tot 45 Euro. Zoek bijvoorbeeld op de term “Bootstrap” binnen de zoekfunctie op die website en u krijgt een netjes overzicht.

2. Gratis verkrijgbare software

Ten tweede kan zo’n design goed onderhouden worden via de gratis verkrijgbare html editors (kijk even op Google maar ik raad hierbij het gratis programma – Kompozer – aan).  De designs zijn niet standaard onderdeel van een CMS als Joomla en WordPress maar het ontbreken van zo’n CMS bepaalt dan ook de snelheid van zo’n website. Om gewend te raken met een gratis html editor kunt u altijd dewebmeester.nl inschakelen. Vaak krijgt u een maand gratis advies en ondersteuning bij een nieuwe bestelling.

3. dewebmeester.nl helpt met snelle start voor elk budget

Nu moet u wel eerst een goede start maken zonder zelf te hoeven sleutelen aan een design. Bij dewebmeester.nl kunt u zo’n bootstrapped html template, voor 99 Euro laten opmaken waarbij de aanwezige informatie binnen het design wordt vervangen door de informatie die uzelf aanlevert. Sinds september 2013 bestaat er bij dewebmeester.nl de actie dat u zelfs 12 maanden gratis hosting krijgt bij het bestellen van zo’n nieuwe website. Zie deze actie via deze link: http://dewebmeester.nl/nl/gratis-design-website-99-euro

4. Goedkope hosting

De website files van zo’n Bootstrapped website zijn erg klein. Dat is de reden voor de korte laad tijd maar ook de reden dat het hosten van zo’n website niet veel hoeft te kosten.

[spoiler title=”Vraag dewebmeester.nl”]Stuur een email naar info@dewebmeester.nl en laat ons uw vragen weten. Meestal krijgt u binnen 24 uur een antwoord.[/spoiler]

Hieronder voorbeelden van Bootstrapped website templates die ook via dewebmeester.nl te verkijgen zijn en om te bouwen zijn tot complete website, geheel afgestemd op uw bedrijf:

[spoiler title=”To do list”]Alles wat we willen gaan doen 1 [/spoiler]