Gratis hosting voor joomla 3 deel 3.

Web Hosting Showing Website Domain, URL, Webhost Nieuwe dag, nieuwe kansen. Tenminste dat hoop ik. Gisteren is het niet echt gelukt om een gratis hoster te vinden waar het mogelijk is om een ZIP bestand van tegen de 100MB te uploaden en vervolgens uit te pakken en om vervolgens Joomla 3 (php5.3) te installeren. Maar deze ochtend kreeg ik het volgende email bericht:

[box title=”Gratis Hosting in Nederland! (?)” box_color=”#2f89e5″]Hallo, 000webhost wil je graag uitnodigen voor http://www.hostinger.nl – de grootste gratis hosting provider in Nederland! Hostinger.nl biedt een fantastische dienst met onder andere: – 2000MB schrijfruimte – 100GB bandbreedte – PHP en MySQL ondersteuning – Gebruiksvriendelijke sitebuilder – Auto installer (je kunt WordPress, Joomla, phpBB en meer dan 50 andere scripts installeren) – Vele korte, gratis subdomeinen voor je website – Snelle servers – Hulp en ondersteuning in het Nederlands Je kunt onze pakketten hier vergelijken: http://www.hostinger.nl/web-hosting Bezoek de website van Hostinger op http://www.hostinger.nl Bedankt voor het gebruiken van onze diensten. www.000webhost.com[/box]

Dat ga ik proberen en ik houd u op de hoogte.

0 gedachten over “Gratis hosting voor joomla 3 deel 3.

 • 21 november 2013 om 8:28 am
  Permalink

  Ik ben verbaasd. Het uploaden van het 91MB ZIP bestand duurt 2-3minuten. Ik begrijp dat de filemanager nog niet werkt (de subdomeinnaam moet nog worden geactiveerd) dus het uitpakken op de server kan ik niet testen (behalve met mijn import.php script) maar ik zie dat ik de keus krijg tussen php5.2, php5.3 en zelfs php5.4; Installatie van Joomla 3 lijkt mogelijk te worden. Wordt vervolgd.

 • 21 november 2013 om 8:43 am
  Permalink

  Moeilijk te geloven (na een dag vol teleurstellingen) maar werkelijk: upload van 91MB ging erg snel (een minuut na activatie van hosting account). Het uitpakken via de filemanager lukt (nog) niet maar mijn import.php script doet wonderen. in 10sec uitgepakt op de server (Joomla 3 quickstart). En de Joomla 3 installer wordt gestart! (Kortom, php5.3 is actief). Ook (gratis) hosting nodig?: http://api.hostinger.nl/redir/2383605

 • 15 februari 2014 om 1:32 pm
  Permalink

  Al weer even geleden dus hier mijn uiteindelijke conclusie betreffende hostinger.nl : Op zich een prima en goedkoop pakket. Maar teveel off-line. Dan word ik erop gewezen dat CPU verbruikt is. Vervolgens kan de website 24 uur offline zijn. Dat is fout. Want dit overkomt me zelfs bij mijn betaalde pakket bij hostinger.nl ; Bij navragen bij Hostinger (waar ik altijd geholpen word door Hans – en vraag me dus af of daar eigenlijk nog wel iemand anders werkt), wordt mij uitgelegd dat dit waarschijnlijk komt doordat ik net een website heb geupload. Nee, daarmee valt deze hosting optie wat mij betreft af.

 • 18 juni 2014 om 11:46 am
  Permalink

  Hostinger.nl heeft een WAARDELOZE service, het is het niet eens waard om je gratis website op te zetten. Zelfs na het afsluiten van een Premium account wordt je in de kou gezet. Het is enorm traag en reacties in het ticket systeem kunnen wel 2 dagen duren.

 • 17 oktober 2014 om 7:16 am
  Permalink

  Wat maanden later moet ik helaas doorgeven dat ook ik totaal teleurgesteld ben in de diensten van hostinger. Ik heb daar een premium account (voor 3 jaar zelfs) en het resultaat is dat ik daar helemaal niets mee doe. Ik gebruik de accounts niet eens meer om iets te ontwikkelen of te testen want bij het minste geringste wordt hosting account geblokkeerd. Vervolgens moet je enkele dagen wachten voor deblokkade. Dat werkt dus niet. Helaas, ook een refund is vervolgens niet mogelijk en zo zit ik vast aan een hostingaccount voor 3 jaar waar ik niets mee doe. Dus beste lezers: ontwijk hostinger.nl, ga er niet mee in zee, koop er geen hosting en vraag support@dewebmeester.nl om een beter hosting alternatief. Dan krijg je in ieder geval een eerlijk antwoord.

Geef een antwoord