Online marketingVideosVindbaarheid en SEO

Website content nodig? – extract tekst uit Youtube video’s

Website Content is nog steeds “King” – Content als pijler van SEO

Veel klanten van www.dewebmeester.nl hebben hetzelfde probleem wat betreft SEO en vindbaarheid: ze kunnen maar moeilijk aan goede website content komen. Veel klanten zijn zelf geen schrijvers maar verkopers of dienstverleners. Toch geldt nog steeds: “Content is King”. Ook deze website www.dewebkrant.nl heeft u gevonden vanwege het indexeren van de website content door Google. SEO = Search Engine Optimization, oftewel het optimaliseren van je website voor vindbaarheid in de zoekmachine. Maar dan moet er wel eerst iets te optimaliseren zijn. Eén van de pijlers is hierbij de content.

Hoe komen we aan goede content?

We zouden natuurlijk een content schrijver kunnen inhuren. Dat is niet alleen kostbaar maar waarschijnlijk zal het u ook niet meevallen om er één te vinden die goede teksten kan en wil schrijven over uw product. Wie weten er veel over uw producten? Dat zijn uw klanten en dat zijn uw concurrenten. Over het gebruik van uw klanten bij het schrijven van content wil ik een aparte blog post schrijven maar hier aandacht voor de optie om klanten- en concurrent reviews van YouTube te gebruiken als unieke content voor uw website.

YouTube – duizenden, ongebruikte en unieke webteksten

Er is een reclame (een erg slecht reclame als je het mij vraagt) die aangeeft dat er elke minuut 3500 video’s worden geplaatst op YouTube. Vrijwel al deze video’s zijn voorzien van gesproken tekst. Die gesproken tekst wordt voorlopig nog niet geindexeerd door Google. Dus wat als we die gesproken tekst zouden kunnen omzetten naar geschreven tekst? Dat zou betekenen dat we de beschikking hebben over duizenden (of eigenlijk miljoenen) unieke webteksten en daarmee unieke website content. Het goede nieuws: het is me gelukt!

Voorbeeld van webtekst uit YouTube

 

Hierbij een voorbeeld. Een eigen youtube video of the video van anderen, wordt van tekst voorzien. De stem wordt omgezet in tekst. Er is nog wel wat editing nodig maar deze mogelijkheid moet interessant zijn voor iedereen die SEO voor zijn website serieus neemt. Neem contact op met info@dewebmeester.nl om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder de webtekst die is verkregen na het omzetten van de gesproken tekst in de video naar webtekst. Dit betreft een eigen video maar ik had net zo goed één van de andere miljoenen YouTube video’s kunnen gebruiken.

Introductie php via lego blokjes – PHP en HTML – deel 1

Welkom maar weer bij de uitleg over php. wanneer begonnen aan deze intro het even duidelijk het het idee van php je begrijpen ik ga dat vandaag gaan doen mijn hand van lint van klokjes we geven aandacht aan het verschil tussen html en php en ik zeg als je dat verschil begrijpt dan begrijp je heel veel van oké laat begint met deze levens leven potjes coole dingen mee bouwen programmeren over elkaar te maken er ook een bouwen bouw stock oké en dit soort bouwen dus wegen blokjes dat is te vergelijken met het bouwen van de pagina ron had hij wel gebruiken atex in de tekst die zijn die staan vast kijk net doet dat een bepaalde voor als typisch het is niet te veranderen oftewel in het proces van bouwen veranderen die blokjes niet kijk nou bouwen pagina de tekst en beginnen bonen had iemand het groen rood rood haven rood en dan krijgen we dat in javascript zal sinds wij zingen zeven zes dingen sluiten die ook die hertek die sluiten we af met krijg een body-tag en dan de tweede content in sluit de code take-off en de sluit onze html trek af een paar levels webpagina zo doen we dat in html en wat leuk dat peter na abonnees en als je dat man grijpt dat dit heeft niks met pvp te maken dit is hard-coded tekst die staan vast zo kun je makkelijk trouwen druk eenvoudig to my van html vrij simpel bouwen daar dan nou kijk maar van lego bak je dus een beetje speciaal leger want ik leuk blokje voordat ik dat had had ik heb ik tering te maken deze sla op ik wou deze manier moeten maken moeten maken van kleine dus hij is van waar commotie naar ja is dit formaat is het is een dat soort voordat ik dat bp script begin voordat het gaat schrijven dan die bouwstenen moet ik eens maken dat is een heb ik helemaal niet ik heb geen vast van de tracks die bouwstenen die moet maken die noem ik variabele moet alleen ik variabelen noemt men variabelen die variëren dus veranderd het is dat staat niet vast aan ons ook verandert dat dan nou kijk naar de variabele kun je kun je nog wat mee doen ook in de loop van het uitvoeren van het script als ze had hij melding snel het is een h2 tag en ik vecht er achteraf oké ik zet dat in de skip h2 tag gedeeld en twee dames uitkomst na intec nee alle we h2 staat nu moeten wel wat de uitkomst is aan 2 gedeeld door 2 is niets mee te doen het steeds blijven zoals onze vpt die zich vernauwd variabele dus als ik weet even variabel grilt twee zijn twee variabelen en vervolgens mee verder ik ken leger gedeeld door 2 lk kan je veel dingen bij doen kan kan het worden bij opdoen en kan ik aan laat allerlei calculaties op uit voeren dus die variabele die de uitkomst van die variabele dat verandert ook nog een me die uitkomst kan ik weer verder wat doen dat dat is niet moeilijk te begrijpen dat je daardoor op de bouwstenen online de ch veel meer mogelijkheden er in therapie het verschil is ook de term die daarbij moet onthouden creed is een statische website is een statisch product hebt dat dat is zoals het is het staat statisch op verandert verandert niet dit thema snelle van statisch is dynamisch ja dynamisch gebeuren het ontstaat terwijl het wordt uitgevoerd het product ontstaat je webpagina ontstaat moment dat hij werd pagina worden uitgevoerd oftewel moment dat het script gelezen wordt door de server door de browser en dan ontstaat die webpagina die variabele de uitkomst niet variabele wordt gecombineerd tot een product statisch html dynamisch twee japan je leest het en

As found on Youtube